Minden, amit a mobiltelefonokról tudni kell

Szeretne többet megtudni a mobiltelefon-technológiáról? Úgy tűnik, minden nap új, izgalmas mobiltelefonok jelennek meg, elképesztő új funkciókkal. Ennyi technológia mellett nehéz lehet rájönni, hogyan működik minden. Ez a cikk segíthet önnek ebben. Olvassa tovább a mobiltelefonos tanácsokat, amelyekből mindenki profitálhat.


Tartózkodjon attól, hogy a telefonját hosszú ideig bekapcsolva tartsa, amikor a jelek gyengék. Ez általában megöli az akkumulátort, így nem lesz elég energiája, amikor a legnagyobb szükség lenne rá. Próbáljon meg olyan helyeken telefonálni, ahol a jelek nagyon erősek, hogy kímélje az akkumulátort.


Ne érezze szükségét, hogy plusz pénzt költsön mobiltelefon képernyővédőre. A mai mobiltelefonok karcálló üvegből készülnek. Ez az üveg olyan erős, hogy még a kulcsok sem karcolják meg, ha a zsebében lévő telefon mellett vannak. Az a képernyővédő valószínűleg kidobott pénz.


Ne feledje, hogy az okostelefonok is lassabbá válnak az idő múlásával. Igaz, hogy a szoftverek és frissítések letöltése megakadályozhatja, hogy a telefonja elavulttá váljon. A probléma az, hogy az újabb telefonok előbb-utóbb erősebb frissítésekkel jönnek ki.


Ha van okostelefonja, valószínűleg elég gyakran használja a nap folyamán. Fontos azonban, hogy rendszeresen újraindítsa. Az okostelefon alapvetően egy kézi számítógép. Újra kell indítani őket, hogy a lehető legjobban működjenek. Azonnal látni fogja a szembetűnő különbséget.


Adjon a telefonjának egy-két naponta egy újraindítást. Mivel folyamatosan használja a telefon funkcióit, például az alkalmazásokat, az e-maileket és a böngészőket, a telefon gyorsítótárazza az információkat. Ezen adatok nagy része felesleges, és egy újraindítással kiüríthető. Ezáltal felszabadulnak a rendszer erőforrásai, és megszűnnek a lehetséges hibák.


Ha újabb mobiltelefont vásárol, szánjon időt arra, hogy a tényleges fizikai üzletekben összehasonlítsa a telefonokat. Ha személyesen vásárol, több mobiltelefont is kézbe vehet, hogy megnézze, kényelmesen kézben tartja-e őket, és kipróbálhassa az esetleges új, ismeretlen funkciókat. Így nagyobb eséllyel vásárolhatja meg az Ön számára tökéletes telefont.


Alkudozzon egy kicsit, amikor a következő telefonját vásárolja. Az alkudozásra általában nem számítana kiskereskedelmi környezetben, de egy új mobiltelefon vásárlása esetén gyakran hatékony. Próbálja ki maga is. Nem árthat, és az emberek nagy összeget lecsípnek az árból.

Ha Ön újonnan érkezett a mobiltelefonok világába, akkor valóban érdemes őszintén felmérni az igényeit. Nem mindenkinek van szüksége, vagy nem is akarja miniszámítógépként használni a telefonját, ezért sokan beérik egy sokkal egyszerűbb készülékkel is. Ha odafigyel a valódi igényeire, sok pénzt és bosszúságot spórolhat meg.


Ne tegye ki mobiltelefonját vízkárnak. Sok felhasználó véletlenül vízbe ejti a telefonját, és megsérül. Tartsa a telefont távol minden vízforrástól. Még ha meg is van győződve arról, hogy ez soha nem fog megtörténni Önnel, balesetek mindig történnek.


Ha aggódik a mobiltelefon sugárzása miatt, használjon headsetet ahelyett, hogy a füléhez szorítaná a mobiltelefont. Általában minden mobiltelefonhoz előre csomagolva jár egy fülhallgató. Így már a dobozból kivéve elkezdheti használni. Fontolja meg egy második fülhallgató megvásárlását az autóba, hogy mindig kéznél legyen egy.


Használja a mobiltelefonját hangrögzítőként, ha nem akar jegyzetelni az órán. Egyszerűen felveheti a tanár által elmondott fontos pontokat, miközben az óra zajlik, és a nap végén, tanulás közben visszahallgathatja azokat.


Ismerje az országában érvényes mobiltelefontörvényeket, ha vezetésről van szó. Sok országban tilos mobiltelefonon SMS-t írni és vezetni. Még ha technikailag legális is az Ön országában, akkor sem jó ötlet. Sok baleset történik az SMS-ezés miatt. Ha mindenképpen kommunikálnia kell, telefonáljon kihangosító készülékkel, vagy húzódjon le az útról, hogy sms-t írjon.


Gondolja át, hogyan tervezi használni a mobiltelefont. Csak telefonálásra és vészhelyzetekre tervezi használni? Akkor egy egyszerű funkciótelefon megfelel Önnek? Üzletek és éttermi vélemények keresésére szeretné használni, akkor okos telefonra lesz szüksége. A használati szokások ismerete segít a döntésben.


Ha van egy fiatalkorú gyermeke, és új telefonra van szüksége, érdemes elgondolkodnia azon, hogy vásároljon neki egy olyan telefont, amelyik előre fizetős. Ez megakadályozza, hogy túl sokat használják a telefont, és hatalmas számlát fussanak csináljanak. Fegyelmezettebbek lesznek, ha tudják, hogy van egy bizonyos havi szöveg-, beszélgetési perc- és adatkeret, amelyet felhasználhatnak.


Ha nincs szüksége internetkapcsolatra képes mobiltelefonra, nézzen szét a számos előre fizetett telefon között. Ezeknél a mobiltelefonoknál nem kell szerződést kötni. Sok idős ember ezeket a telefonokat részesíti előnyben, mivel őket nem érdekli semmi más, csak a telefonszolgáltatás otthonuktól távol.


A mai világban szinte mindenre van alkalmazás. Ez leegyszerűsítheti az életet, és segíthet az ügyek nagy részét útközben intézni, akár a számlák kifizetését is a telefonon keresztül. Ismerje meg a Google Playben az Android telefonokra elérhető alkalmazások és az Apple iPhone felhasználók számára elérhető alkalmazások közötti különbségeket. Ezek közül soknak lehetnek univerzális kiegészítői, de vannak, amelyeknek nem. Böngésszen bármelyik alkalmazásboltban is van a telefonján, és nézze meg, mi segíthet leegyszerűsíteni a magánélet üzleti oldalát.


Remélhetőleg megtanult néhány hasznos tippet. Használja az itt talált információkat, amikor egy jó mobiltelefon piacán van. Nem kell félnie az új fejlesztésektől, mert jól tájékozott a témában.

 

This is a heading

This is a paragraph. To edit this paragraph, highlight the text and replace it with your own fresh content. Moving this text widget is no problem. Simply drag and drop the widget to your area of choice.

This is a heading

This is a paragraph. To edit this paragraph, highlight the text and replace it with your own fresh content. Moving this text widget is no problem. Simply drag and drop the widget to your area of choice.

© Copyright www.vastgoedinhongarije.nl